iStock-979457750.jpg

Gennemtænkte
beliggenheder

Vi har særlig udvalgt hver by, region og land baseret på faktorer som udviklings- og investeringspotentiale, samt sikret rammer, der danner grobund for den gode ferieoplevelse. Vi samarbejder med lokale rådgivere og mæglere og danner derudfra vores indgående kendskab til områderne, så vi kan tilbyde de bedste beliggenheder. 

HVAD DU KAN FORVENTE

Når du køber dig ind i en HoliOwn bolig, kan du forvente ferieoplevelser, der byder på interessante kulturer, smuk natur, masser af sol, dejlige strande, lækkert skiterræn, et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter, samt kulinarisk oplevelser.

Vi fastlægger på forhånd lokationerne, som alle er nøje udvalgt efter populære feriedestinationer og efter vores indgående kendskab til områderne. Samtidig har vi haft for øje, at vælge beliggenheder ud fra kriterier, der både sikrer en god ferieoplevelse og giver mulighed for at gøre en god investering. 

Herudover har vi indtænkt praktik således, at der sjældent er mere end en times kørsel fra lufthavn til bolig. Som HoliOwner kan man således forvente at nyde godt af sin bolig året rundt, da rejseafstanden også giver rum til at komme på forlængede weekendture. 

Find ud af hvordan du kan blive HoliOwner. Tilmeld dig vores informationsmøde og hør nærmere.