Typen af feriebolig

Vi tilbyder en boligtype, som vi har udvalgt ud fra særlige kriterier, der er med til at danne ramme om både den gode boliginvestering, samt den gode ferieoplevelse. 

HoliOwn Premium

I forbindelse med at udvælge den type af delebolig, som vi indkøber på vegne af ejerforeningen, har vi set nærmere på faktorer som udbud, investeringspotentiale, efterspørgsel, samt ikke mindst på faktorer, der skaber grundlag på den gode ferieoplevelse. Til sammen udgør disse faktorer det vi kalder for en "HoliOwn Premium-bolig". Denne type feriebolig vil byde på komfort, kvalitet og rummelighed. Her kan du forvente at få min. 3 soveværelser, 2 badeværelser, samt mulighed for ekstra opredninger. Herudover vil hver feriebolig, som vi udbyder, have opstillet yderligere kriterier omkring faktorer som beliggenhed, omgivelser, udsigt, fællesarealer, parkeringsforhold mv. Som køber vil du derfor altid have en sikkerhed for, hvilke kriterier du kan forvente, at din bolig vil leve op til. Se mere om kriterierne, foreningerne og boligtyperne, som vi udbyder til salg netop nu.

GARANTI

check.png
  • Minimum 3 soveværelser

  • Minimum 2 badeværelser

  • 7 Ejere

  • Gennemsnitligt 7 uger om året

  • Eminent beliggenhed

  • Lækre boliger

  • Mulighed for udlejning af sine uger

iStock-929948438.jpg

Passer en Premium-feriebolig til vores behov?

Vi har valgt at udbyde denne type feriebolig, da det er en type, som de fleste kan se sig til rette i, og som vi oplever størst efterspørgsel efter. Her er der både plads til at være sig selv, samt til at invitere venner eller familie med på ferie. Med tre soveværelser,  to badeværelser og i alt otte sovepladser, finder man langt mere rumlighed for pengene, end hvis man skulle investere for et lignende beløb alene.

Når vi udbyder ejerandele i en Premium-bolig, vil der samtidige blive opstillet en række kriterier, som man som køber kan forvente, at boligen lever op det. Det vil blandt andet være kriterier omkring afstand til lufthavn, indkøb, strand og restauranter, adgang til pool, have mv. Disse kriterier er med til at indskrænke vores søgen efter den rette feriebolig, og samtidig sikrer de, at ejerne har et bedre indblik i den delebolig de køber. 

 

"Den endelige feriebolig udvælges altid ud fra kriterier, der er godkendt af ejerforeningen forinden købet. "

iStock-606237128.jpg

DELTAG PÅ VORES NÆSTE ONLINE INFORMATIONSMØDE HVOR DU KAN HØRE MERE OM BOLIGERNE