pexels-olya-kobruseva-5408684.jpg

Et brugervenligt bookingsystem

Vores bookingsystem er med til at sørge for, at alle ejere har en fair chance for at få de uger, som de ønsker at holde ferie i. Bookingsystemet er dannet på baggrund af et sæt regler som gør, at man både kan planlægge ferier langt ude i fremtiden og booke spontane ferier - især udenfor højsæsonerne. Bookingsystemet er tilgængeligt døgnet rundt, året rundt.

ET SAMLET OVERBLIK

Som ejer af en HoliOwn-bolig får du tildelt et personligt login til vores bookingsystem. Det er her du kan finde al relevant information om din HoliOwn-bolig, samt foretage bookinger af den. Samtidig kan du nemt kontakte boligens andre ejere, og gennem forummet har I mulighed for, at dele relevante tips til boligen og området. Det er også her du finder alle boligens informationer og dokumenter.

 

Har du flere HoliOwn-boliger, vil de fremgå samme sted, og du kan nemt og bekvemt foretage bookinger af dem alle. 

Skærmbillede 2021-05-23 kl. 12.37.44.png

POINTBASERET SYSTEM

Hver boligejer får tildelt et antal point, som de kan benytte til at booke deres ferieuger med. Ugerne er prissat forskelligt efter sæson, således at de mest eftertragtede ferieuger er dem, der koster flest point at booke. Når du vil foretage en booking kommer du hen til ferieboligens kalender. Her kan du nemt se hvilke uger der er ledige, samt se prisen i point på den pågældende uge. 

 

Du kan maksimalt booke 15 uger årligt, hvis du vælger uger, der ligger i lavsæson eller 5 uger årligt i højsæsonen. I gennemsnit har hver ejer 7 uger i boligen om året. 

Når du booker en uge bliver ugens "pris" i point automatisk fratrukket i din samlede pointpulje. Ønsker du at aflyse din booking kan dette gøres op til 3 uger inden bookingens start, og du vil få dine points retur. Vælger du at udleje din uge i stedet, trykker du blot på en knap i bookingsystemet, og så sørger vi for resten. 

Skærmbillede 2021-05-23 kl. 12.38.14.png

SÅDAN FUNGERER DET

Som ejer af denne type HoliOwn-bolig vil du hvert år få tildelt 18 point, som du frit kan benytte til at booke ferier i din bolig i det efterfølgende år. Dine point bliver frigivet over fire omgange i alt. De første 9 point får du tildelt over to omgange i januar, begge gange på en søndag. De sidste point frigives over to søndage i oktober.

Prissætning af ugerne

Ugerne prissættes forskelligt efter sæson, således at de mest eftertragtede uger er dem, der koster flest point at booke.

For at prissætte ugerne bedst muligt har vi indtænkt faktorer såsom skoleferier, højtider og klima. Skoleferier, helligdage, samt tidspunkter, hvor vejret er ideelt for lokationen vil være de dyreste uger at booke. Nedenfor fremgår vores kalenderoversigt over ugerne i en bolig i Sydspanien. 

ULTRA HØJSÆSON 

HØJSÆSON

NORMAL SÆSON 

LAVSÆSON

4 POINT

3 POINT

2 POINT 

1 POINT

Beige Minimalist Calendar 2022 New Year.png

KALENDEROVERSIGT

Eksempel fra Marbella, Sydspanien

Fast skiftedag

For at skabe rum for, at vores HoliOwnere kan få mest muligt ud af deres delebolig, har vi valgt at lade skiftedagene ligge fast fra onsdag til onsdag hver uge. Det tillader, at du som boligejer både kan booke forlængede weekender og ugelange ferier. Herudover er flybilletter typisk billigere midt på ugen.

Book flere uger i træk

​Det er tilladt at booke alle de uger i træk, som man ønsker. Alle detaljer omkring point og regler for hvor langt frem i tiden du kan booke, fremgår af vores detaljerede materiale og af købsaftalen, som du altid kan anmode om at få tilsendt en kopi af.

iStock-526227145.jpg

Tilmeld dig vores online informationsmøde, hvor du kan lære mere omkring bookingregler, koncept og boliger.