pexels-denis-linine-714258.jpg

Cookies - og persondata

Hvad er cookies?

Cookies er små stykker data, der bliver gemt på din computer når du besøger en hjemmeside. De bruges blandt andet til at registrere din færden, mens du er på hjemmesiden. De bruges også til at huske dig hvis du vender tilbage til hjemmesiden, så man eksempelvis kan fremvise relevant information til dig som besøgende på sitet. Oplysningerne som registreres kan for eksempel bruges til statistik, til at forbedre brugeroplevelsen eller vise relevante information. En cookie er ikke et program, indeholder ingen personlige oplysninger og kan ikke indeholde virus.

HoliOwns brug af cookies

Dette site anvender cookies til følgende formål: Trafik-, adfærds- og konverteringsmåling. På denne måde kan vi få indblik i hvordan vi kan optimere vores website for de besøgende. Ligeledes kan vi bruge målinger til at finde ud af, hvordan vores trafik m.m. ser ud i forhold til branchestandarder.


Cookies sletter sig efter et vist antal måneder (kan variere), og fornyes efter hvert besøg på websitet.

Du kan slette dine cookies HERHvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere dem HER.

Vi anvender cookies fra følgende tredjeparter, der har adgang til de pågældende cookies:
 

Google Analytics (trafikmåling)
Websitet bruger cookies fra Google Analytics til at foretage måling af trafik-, adfærd- og konverteringer. Du kan fravælge cookies fra Google Analytics HER.

Vores cookie-politik er udarbejdet på grundlag af retningslinjerne bestemt af minecookies.org

Nyhedsbreve

Hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, accepterer du at modtage HoliOwns e-mails med information om konceptet, information om fordele som HoliOwner, nyheder og information om andele, der er til salg. Meddelelserne sendes via vores tredjepartssoftware, der overholder GDPR's krav til databeskyttelse. Vi anvender dine browsing data til at skræddersy de informationer, vi sender til dig. Du kan når som helst framelde dig.

De meddelelser, du modtager fra os via e-mail, er skræddersyet til dig i overensstemmelse med din(e) informationer, vaner, browsing-adfærd og hvor engageret du er i den kommunikation, vi har med dig via email, direct mail og telefon. For at sikre at disse emails ikke ender i din spam-mappe, overvåger vi, om de meddelelser, der er sendt til den individuelle modtager, har kunnet leveres. Vi anvender et tredjepartsoftwareværktøj til at følge op på og analysere leveringsevnen.

For at stoppe modtagelse af vores nyhedsbreve skal du klikke på det link, der findes i bunden af hver e-mail. 

Persondata

Persondata er alle slags informationer, der i et eller andet omfang kan henføres til dig. Når du benytter vores website, indsamler og behandler vi en række informationer. Det sker f.eks. ved almindelig tilgang af indhold, som fx hvis du tilmelder dig vores nyhedsbrev, deltager i undersøgelser eller konkurrencer, registrerer dig som bruger, abonnent eller øvrig brug af vores services.

 

Vi indsamler og behandler typisk følgende typer af oplysninger: Et unikt ID og tekniske oplysninger om din computer, mobiltelefon eller tablet, dit IP-nummer, geografisk placering, samt hvilke sider du klikker på. I det omfang du selv giver eksplicit samtykke hertil, og selv indtaster informationerne, behandles desuden: Navn, telefonnummer, e-mail, adresse. Det vil typisk være i forbindelse med oprettelse af et login.


Vi har truffet tekniske og organisatoriske foranstaltninger mod, at dine oplysninger hændeligt eller ulovligt skulle blive slettet, offentliggjort, fortabt, forringet eller kommer til uvedkommendes kendskab, misbruges eller i øvrigt behandles i strid med lovgivningen.


Oplysningerne bruges til at identificere dig som bruger, og til atvise dig de annoncer, som vil have størst sandsynlighed for at være relevante for dig. Herudover bruge de til at at kunne levere de services, du har efterspurgt, som f.eks. at fremsende et nyhedsbrev. Vi anvender oplysningerne til at optimere vores services og indhold.


Oplysningerne opbevares i det tidsrum, der er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige. Perioden afhænger af karakteren af oplysningen og baggrunden for opbevaring. Det er således ikke muligt at angive en generel tidsramme for, hvornår informationer slettes.

 

Data om din brug af vores website, hvilke annoncer, du modtager og evt. klikker på, geografisk placering, køn og alderssegment m.v. videregives til tredjeparter i det omfang disse oplysninger er kendt. Du kan se hvilke tredjeparter, der er tale om, i afsnittet om cookies. Oplysningerne anvendes til målretning af annoncering.Vi benytter herudover en række tredjeparter til opbevaring og behandling af data. Disse behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke anvende dem til egne formål. Videregivelse af personoplysninger som navn og e-mail m.v. vil kun ske, hvis du giver samtykke til det. Vi anvender kun databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse.


Du har ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi behandler om dig. Du kan desuden til enhver tid gøre indsigelse mod, at oplysninger anvendes. Du kan også tilbagekalde dit samtykke til, at der bliver behandlet oplysninger om dig. Hvis de oplysninger, der behandles om dig, er forkerte har du ret til, at de bliver rettet eller slettet. Henvendelse herom kan ske til: hello@holiown.dk. Hvis du ønsker at klage over vores behandling af dine personoplysninger, har du mulighed for at tage kontakt til Datatilsynet, Borgergade 28, 1300 København K, tlf.: 33 19 32 00 eller via e-mail: dt@datatilsynet.dk