top of page
BIRGITTE 3.jpeg

INDRETNINGEN

Stilfuld og hjemlig indretning af ferieboligen

Vi har lagt vægt på at skabe hjemlige ferieboliger i udlandet, der byder dig velkommen fra det øjeblik, du træder ind af døren. Vores dygtige stylist håndplukker hver boligs interiør og sikrer, at der er en rød tråd gennem hele boligens indretning. 

KUNSTEN AT SKABE DEN RETTE STEMNING

Vi går op i at skabe en hjemlig, luksuriøs stemning i din HoliOwn-bolig. Derfor samarbejder vi med boligstylist Birgitte Vosper, som gennem sit firma, Busybees Boligstyling, har arbejdet med styling og indretning af boliger i de sidste 10 år. Birgitte sætter en ære i at skabe den helt rette stemning i boligen, uden at gå på kompromis med kvalitet og holdbarhed. Herudover forstår hun at skabe en autentisk stemning, der matcher boligens lokation.

 

I ferieboligen er der alt, hvad du skal bruge for at føle dig hjemme. Hver bolig bliver stilfuldt indrettet med både møbler, brugskunst, service og elektronik. 

Udover lækkert design og elektronik, er der indtænkt løsninger for både store og små, så hele familien kan føle sig hjemme.

 

"Vi skaber hjemlige boliger, som danner rammer for, at du kan føle dig godt tilpas på dine ferier"

- Amelliya Rosenberg, stifter af HoliOwn

Skærmbillede 2021-10-14 kl. 10.08.06.png

Eksempel på styling af Busy Bees Boligstyling

GLÆDEN VED AT FØLE SIG HJEMME

Hver gang du ankommer til din feriebolig kan du forvente, at alt står snorlige - ligesom sidst du besøgte den. Sengene er redt, håndklæderne ligger klar, haven er passet og poolen er renset og der er som sådan ikke noget praktisk, som du skal tage dig af. Alt er klaret for dig, så du kan holde ferie.

 

Ved hjemrejse kommer rengøringspersonalet igen og klargører boligen til næste besøgende, så alle oplever den samme høje standard.  

Skærmbillede 2021-10-13 kl. 09.52.37.png

FAST INVENTAR I FERIEBOLIGERNE

I alle vores ferieboliger findes der både fold-ud senge og højstole til de mindste, samt en luftmadras til ekstra gæster. Vi sørger for at installere destinationens bedste internet. Hver bolig vil være udstyret med både service og køkkenudstyr, samt hårtørrer og strygejern.

 

Boligens SMART-TV giver plads til filmhygge, mens boligens B&O højtaler danner rammer for den gode feriestemning. For at sørge for, at ejerne kan få den bedste ferieoplevelse vil boligerne herudover have sengetøj, håndklæder og badekåber i danskproduceret hotelkvalitet.

Af hårde hvidevarer kan der nævnes vaskemaskine, tørretumbler, opvaskemaskine, køl/frys, ovn mv. Herudover vil der også være en kaffemaskine og elkedel i hver bolig.

Fra den dag din HoliOwn-bolig går i drift vil den yderligere være fyldt op med opvasketabs, toiletpapir, køkkenrulle, fryseposer, kaffe, te, vaskemiddel mv., så den er klar til at byde dig velkommen.

Skærmbillede 2021-10-13 kl. 09.52.37.png

"Hver HoliOwn-bolig bliver indrettet unikt. Det er vigtigt for os, at der skabes rum, som danner rammer for en stemning, der matcher boligens placering.

 

Gennem boligens indretning skal man kunne mærke, at man er på ferie i et andet land. Vi søger derfor for at bibeholde en ægte, autentisk charme i boligen. Samtidig skal boligens indretning matche en dansk standard af kvalitet. 

Alle genstande bliver håndplukket, og hver bolig vil derfor være unik."

Eksempel på styling af Busy Bees Boligstyling

OM INDRETNINGEN AF
FERIEBOLIGERNE I SPANIEN

"Indretningen fokuserer på naturlige materialer; træ, tekstiler, stoneware, marmor etc. Materialernes forskellige strukturer og overflader aktiverer flere taktile niveauer, som gør rummene sanselige. Sammen med iøjefaldende objekter og organiske former vil rummene udgøre et ‘statement’ samtidig med, at en jordnær farvepalette gør atmosfæren varm. Lejlighederne emmer af “New Mediterranean” og sammenhængskraften gennem rummene består netop heri. Kompromis findes ikke - både når det kommer til funktion, hygiejne og møblernes bæredygtighed - de er tilpasset flere familiers slitage og brug." 

- Birgitte Vosper, stylist og indehaver af Busy Bees Boligstyling

birgitte-profilbillede_2_1780.png

BLIV HOLIOWNER. TILMELD DIG VORES INFORMATIONSMØDE OG HØR HVORDAN.

bottom of page