SÅDAN FUNGERER HOLIOWN

Forstå konceptet

HoliOwn har gjort det nemt for dig, at blive ejer af en feriebolig i udlandet.

iStock-929948438.jpg

GØR DRØMMEN TIL VIRKELIGHED

Drømmer du også om at eje en feriebolig i udlandet? Så nemt er det

Vi samler 7 familier og skaber en ejerforening, der sammen køber en luksuriøs feriebolig på en udvalgt lokation. Gennem renovering, indretning og styling af din feriebolig skaber vi et skønt og stilfuldt hjem. Herefter sørger vi for administrationen, så du kan holde ferie.

 

På papiret deler du ejerskabet i boligen med andre, og fordi i deles om udgifterne, får du adgang til en langt større og mere eksklusiv bolig til færre penge. Ferierne, ja de er dine egne - og du er velkommen til at invitere både venner og familie med eller låne boligen ud til dem.

 

Hver ejer får hvert år mellem 5-15 ugers brugsret i boligen. Gennem vores unikke bookingsystem booker du nemt dine spontane - eller planlagte - ferier. Du har også mulighed for at udleje de uger, som du ikke selv får brugt.

 

HoliOwn administrerer det hele, så du kun skal tænke på at holde ferie - den moderne måde at eje en feriebolig på.

Velkommen til livet som HoliOwner

Alt hvad du skal vide

delebolig

Vi tilbyder den type bolig, som vi oplever størst efterspørgsel efter. Her er tale om en rummelig bolig, med en smuk og lækker indretning, god kvalitet og attraktiv beliggenhed. 

OPTIMALE BOLIGER

BIRGITTE 3.jpeg

I boligen er der alt, hvad du skal bruge for at føle dig hjemme. Hver bolig bliver stilfuldt indrettet med både møbler, brugskunst, service og elektronik.

STILFULD INDRETNING

feriebolig

Vi har udviklet et unikt bookingsystem, der  er tilgængeligt døgnet rundt, året rundt. Du kan planlægge ferier langt ude i fremtiden eller booke spontane ferier. 

BOOK ÅRET RUNDT

iStock-1132318071.jpg

Vi fastlægger på forhånd lokationerne, som alle er nøje udvalgt efter populære feriedestinationer og fra den charme og rigdom, som områderne byder på.

HÅNDPLUKKEDE BELIGGENHEDER

iStock-939181122_edited.jpg

Indledende møde
Vi anbefaler, at I enten booker et personligt møde med os eller deltager på vores online informationsmøde. Her vil I få en gennemgang af konceptet, samt få mulighed for at få svar på jeres spørgsmål. Samtidig vil vi kunne høre nærmere om jeres ønsker, behov og drømme. På denne vis kan kan vi bedst muligt kan matche jer med de resterende ejere, så vi sikrer alsidige rejsebehov i hver forening.

 

Købsaftale underskrives
Finder I frem til, at I gerne vil være en del af HoliOwn, vil I få tilsendt en købsaftale til gennemgang og underskrift. Når købsaftalen er underskrevet har i 14 dages fortrydelsesfrist til kvit og frit at ombestemme jer. Når fortrydelsesfristen er udløbet vil vi bede jer indbetale et depositum på kr. 20.000,-. Herefter har I en udvidet fortrydelsesfrist, der gælder frem til det stiftende møde, hvor alle ejere vil blive præsenteret for hinanden. På mødet vil alle ejere skulle underskrive ejerforeningens stiftelsesprotekol, der gør købet endeligt og foreningen bliver her stiftet. 

 

Så er vi igang
Efter det stiftende møde indbetales udbetalingen for jeres andel på foreningens egen konto, og jagten på jeres bolig bliver typisk påbegyndt umiddelbart efter.

HVORDAN KOMMER VI MED?

iStock-623291286.jpg

Nemt gensalg
Det er altid muligt at sælge din andel igen. Du er velkommen til selv at finde en køber til den. Alternativt tilbyder vi at sælge den for dig gennem vores markedsføringskanaler. 

Attraktivt gensalg

Vi oplever en stor interesse i at kunne købe en HoliOwn-bolig i en allerede eksisterende forening. Når man køber et gensalg ved man præcis hvilken bolig og forening man køber sig ind i, man kender boligens eksakte placering, ligesom man vil kunne tage boligen i brug med det samme. Det er der mange, der finder fordelagtigt, og du kan derfor forvente at opnå en mindre økonomisk fortjeneste på dit salg.

 

Det kan sammenlignes med projektsalg, som vi kender fra dem fra Danmark, hvor man som køber får mulighed for at købe sig ind til en mere fordelagtig pris, ved at købe inden boligen står klar, samtidig med, at de købere, der køber senere i processen, betaler en højere pris for boligen.

HVORDAN KOMMER VI UD IGEN?

FORDELE FOR DIG SOM HOLIOWNER

skab nye familietraditioner

Saml familien på en helt ny måde i skønne og interessante omgivelser. 

kom hurtigt
igang

Du kan som regel benytte din bolig allerede indenfor 3 måneder efter boligkøbet.

lav udbetaling 

Vi kan hjælpe dig med at opnå finansiering til købet af boligen.

færre faste udgifter

Når du deler din feriebolig med andre, har du færre faste udgifter.  

fair fordeling

Vi har udviklet et unikt bookingsystem så alle får en fair chance for at booke de uger de ønsker.

mulighed for lejeindtægt

Lej dine uger ud og opnå en indtjening. Udlejning sker nemt og enkelt via vores bookingsystem.

intet besvær

Vi sørger for, at boligen altid er rengjort og klargjort til dig. Alt er systematiseret med fuld administration. 

lokale rabataftaler

Du får adgang til HoliOwn Club, hvor du kan opnå rabataftaler på golf, restauranter, vinsmagninger mm.

Synes du det lyder interessant?

Så tilmeld dig gerne vores online informationsmøde, så du kan høre mere omkring hvordan du kan få del i en lækker feriebolig på din drømmelokation.