top of page
MALLORCA FERIEBOLIG.jpg

Mallorca

Mallorca er Spaniens største ø og er ikke en populær feriedestination uden grund. Øen byder på noget for enhver smag - hvad end du er til shopping, byliv, strand, kultur, natteliv, natur eller sport vil du med sikkerhed få gode oplevelser på Mallorca.

Mallorca er fantastisk om sommeren, hvor hvide sandstrande og azurblåt hav byder dig velkommen. Øen byder samtidig på både cykel-, golf- og vandreoplevelser i lavsæsonen, hvilket gør den til en oplagt lokation for HoliOwnere, der ønsker at kunne benytte deres bolig året rundt. ​

 

Som medejer af en bolig på Mallorca får du automatisk adgang til vores fordelsklub HoliOwn Club, hvor vi indgår samarbejdsaftaler i lokalområdet, som giver dig rabatter på blandt andet restaurantbesøg, ridning, yatchture, vinsmagning og golfklubber.

 

​Mallorca har alt det man kan forvente af en soldestination. Det er en oplagt mulighed at investere i en feriebolig på denne lokation, som tiltrækker mange rejsende hvert år. Download vores prospekt på vores nyeste forening på Mallorca her.

DRØMMER DU OGSÅ OM EN BOLIG PÅ MALLORCA?

Kom med til vores online informationsmøde og hør nærmere omkring hvordan du kan blive medejer af en feriebolig i på Mallorca

eller ring til os på +45 70 60 59 71

Lige nu har vi andele til salg på Mallorca

HVORFOR MALLORCA?

Fantastisk klima 
Eminente strande
Livlig storby
Udfordrende cykelruter
Naturoplevelser
Et væld af golfbaner
iStock-1268201600.jpg

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

bottom of page