iStock-1268201600.jpg

Mallorca Premium 03

1.222.264 kr.

573.000 kr.

Fællesudgifter:

4.054 kr. /måned inkl. afdrag

Investering pr. andel:

Udbetaling pr. andel:

OMRÅDET

Mallorca er Spaniens største ø og den er ikke en populær feriedestination uden grund. Øen byder på noget for enhver smag - hvad end du er til shopping, byliv, strand, kultur, natteliv, natur eller sport vil du med sikkerhed få gode oplevelser på Mallorca.

Mallorca er fantastisk om sommeren hvor hvide sandstrande og azurblåt hav byder dig velkommen. Øen byder samtidig på både cykel-, golf- og vandreoplevelser i lavsæsonen, hvilket gør Mallorca til en oplagt lokation for HoliOwnere, der ønsker at kunne benytte deres bolig året rundt. 

Selvom her er tale om Spaniens største ø har Mallorca en overskuelig størrelse, der gør det muligt for dig nemt at udforske hele øen. Fra Palma de Mallorca kan du nå de fleste af øens byer på en times tid, og du vil opleve at både terræn og omgivelser varierer fra pulserende storbyliv til smuk natur og kulturhistoriske byer. 

 

Sidst men ikke mindst kan du se frem til spændende kulinariske oplevelser. Det mallorcinske køkken byder både på velkendte, spanske klassikere som tapas og gazpacho, men du vil også kunne opleve lokale specialiteter som Pamboli og Sobrasada (Mallorcas svar på sandwich og lokalt fremstillet pølse).

Boligen kommer til at ligge i området sydvest for Palma de Mallorca i nær afstand til strand, restauranter og indkøb. Fokus ligger på kyststrækningen mellem Palma og Port d'Andraxt.

Skærmbillede 2021-10-13 kl. 09.52.37.png
Eksempel på boligstyling fra Busy Bees

BOLIGEN

Boligen, som vi køber på vegne af foreningen, er det vi kalder for en Premium-bolig. Her er tale om en rummelig bolig med plads til større familier og/eller overnattende gæster.

 

I en Premium-bolig er der altid minimum 3 soveværelser og 2 badeværelser. Her er også mulighed for ekstra opredninger, så der kan være plads til 8 overnattende voksne. Soveværelserne vil være indrettet til voksne, men der er indtænkt løsninger for både store og små, så hele familien kan føle sig hjemme.

 

Boligen vil have en god planløsning og dens materialer vil være indbydende og enkle samtidig med, at den bærer præg af det mallorcinske. Hver ejer vil få et aflåst skab med plads til personlige ejendele.

 

 

Da en stor del af livet på Mallorca tilbringes udendørs, vil boligen naturligvis have et privat udeareal i form af en lækker terrasse eller altan, hvor der er plads til privat solbadning og hyggelige grillaftener.

 

Herudover vil der være et fælles grønt område, samt privat eller fælles pool, så man kan køle sig ned på en hed sommerdag. Vi lægger vægt på at finde en bolig, hvor udearealerne løbende bliver vedligeholdt og rengjort, så fællesarealerne er smukke og indbydende året rundt. Her vil endvidere være privat eller fælles parkering tilknyttet boligen.

 

Bygningens byggestil vil enten være moderne funkis eller moderniseret mallorcinsk byggestil, så både charme og stil møder hinanden. Vi søger typisk efter en bolig, der har behov for en lettere renovering, der tillader dig at tage boligen hurtigt i brug, samtidig med at der skabes potentiale for en maksimering af boligens værdi.

Kontakt os for mere information om Mallorca 03 eller download prospektet.

iStock-130408168.jpg

8 SOVEPLADSER

3 soveværelser + ekstra opredninger

2 BADEVÆRELSER

 Minimum antal badeværelser

UDEAREAL

 Adgang til egen have, terrasse eller balkon

ADGANG TIL POOL

Boligen vil have adgang til  pool

LUFTHAVN

Afstand til lufthavn max. 45 min 

iStock-1248569228.jpg

TILMELD DIG VORES ONLINE INFOMØDE OG HØR NÆRMERE OMKRING HVORDAN DU KAN BLIVE MEDEJER AF MALLORCA 03

Det praktiske

Forløbet

HoliOwn samler 7 familier/personer, som vi stifter en ejerforening for. Familierne melder sig til foreningen gennem HoliOwn, hvorefter en købsaftale, der beskriver medejerskabet og prisen, underskrives. 

Ejerforeningen bliver stiftet på foreningens første og stiftende møde. Efter det stiftende møde indbetaler hver ejer sin andel på foreningens egen konto. 

 

Herefter finder, køber og renoverer vi boligen på den nævnte lokation. Boligen bliver nøje udvalgt efter de kriterier, der er opstillet af HoliOwn, og som er nævnt i den indgåede aftale. Hver ejer indvilliger således i, at HoliOwn kan indkøbe en feriebolig på deres vegne ud fra de fastlagte kriterier. 

 

Køb af boligen

Boligen købes først, når foreningen er stiftet. Ofte har vi spændende emner i kikkerten, men selve købet sker ikke før, at ejerforeningen er stiftet og alle ejere har lagt udbetalingen. I hver ejerforening oprettes en bestyrelse, der bl.a. skal sikre, at boligen som HoliOwn erhverver for foreningen, er i overensstemmelse med de i aftalen opstillede kriterier. 

Ejerskabet
HoliOwn har ingen ejerandel i boligen eller i foreningen. Foreningen er således helt selvstændig. Hver forening bliver reguleret ud fra nogle af os udarbejdede vedtægter, der beskriver Ejerforeningens formål, virke og hensigt. 

Sikkerhed

Hvert medlem af Ejerforeningen er forpligtet til at have indbetalt et beløb til Ejerforeningens konto svarende til 12 måneders fællesudgifter.  

Finansiering

For at holde prisen på dit indskud i ferieboligen så lav som mulig, sørger vi for at opnå finansiering af ejerforeningens køb af boligen. Ejerforeningens erhvervelse af ferieboligen finansieres med et ejendomslån på ca. 60% af boligens købspris.

Ibrugstagning

Når foreningen er fuldtegnet og stiftet, skal du forvente, at boligen kan tages i brug indenfor 3 måneder.

Månedlige fællesudgifter

De månedlige fællesudgifter dækker følgende: 
 

  • Afdrag på ejendomslån

  • Udgifter til administration

  • Forsikringer vedrørende ferieboligen, herunder ejendoms- og indboforsikring

  • Renovation, vedligeholdelse og henlæggelser til fornyelse

  • Fælles forbrug

  • Ejendomsskatter

  • Revisorbistand

Husorden

Hver bolig har en husorden, som ejerne er forpligtet til at overholde - nøjagtig som vi kender det hjemmefra. Det er fx ikke tilladt at medbringe husdyr eller ryge indendørs. 

Ansvar for skader

Såfremt der opstår skader, i forbindelse med brug af boligen, holdes Ejerforeningen skadesløs. Det er således den skadevoldte, der stilles til ansvar for skaden. Samtlige omkostninger til udbedring pga. forkert brug/uagtsomhed afregnes med ejeren og er således de øvrige ejere uvedkommende. Dette er ligeledes gældende i forbindelse med udlån og udlejning af boligen. 

 
pexels-shvets-production-7565594.jpg

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.