Mallorca 02

MALLORCA 02

KATEGORI

RIDNING

ANTAL

2

RABAT

10-20%

HoliOwn Home

Investering pr. andel:

597.157 kr.

Udbetaling pr. andel:

340.014 kr.

Fællesudgifter inkl. afdrag:

2.948 kr. /måned

OMRÅDET

Mallorca er Spaniens største ø og den er ikke en populær feriedestination uden grund. Øen byder på noget for enhver smag - hvad end du er til shopping, byliv, strand, kultur, natteliv, natur eller sport vil du med sikkerhed få gode oplevelser på Mallorca.

Mallorca er fantastisk om sommeren hvor hvide sandstrande og azurblåt hav byder dig velkommen. Øen byder samtidig på både cykel-, golf- og vandreoplevelser i lavsæsonen, hvilket gør Mallorca til en oplagt lokation for HoliOwnere, der ønsker at kunne benytte deres bolig året rundt. 

Selvom her er tale om Spaniens største ø har Mallorca en overskuelig størrelse, der gør det muligt for dig nemt at udforske hele øen. Fra Palma de Mallorca kan du nå de fleste af øens byer på en times tid, og du vil opleve at både terræn og omgivelser varierer fra pulserende storbyliv til smuk natur og kulturhistoriske byer. 

 

Sidst men ikke mindst kan du se frem til spændende kulinariske oplevelser. Det mallorcinske køkken byder både på velkendte, spanske klassikere som tapas og gazpacho, men du vil også kunne opleve lokale specialiteter som Pamboli og Sobrasada (Mallorcas svar på sandwich og lokalt fremstillet pølse).

Boligen kommer til at ligge på Mallorcas sydvestkyst i nær afstand til strand, restauranter og indkøb. 

Foreningen bliver stiftet, når vi har fundet 7 gode familier, som hver især får adgang til gennemsnitligt 7 uger årligt i boligen.  Når foreningen er etableret går vi målrettet efter at sikre og afslutte købet af den rette bolig.

 

BOLIGEN

Boligen vælges ud fra nedenstående kriterier:

iStock-1268201600.jpg

6 SOVEPLADSER

2 soveværelser + ekstra opredninger

1 BADEVÆRELSE

 Minimum antal badeværelser

UDEAREAL

 Adgang til egen have, terrasse eller balkon

ADGANG TIL POOL

Boligen vil have adgang til  pool

LUFTHAVN

Afstand til lufthavn max. 60 min 

Boligen, som vi køber på vegne af foreningen, er det vi kalder for en Home-bolig. Her er tale om en bolig med minimum 2 soveværelser og 1 badeværelse, samt mulighed for ekstra opredninger. 

 

I en Home-bolig er der altid minimum 2 soveværelser og 1 badeværelse. Her er også mulighed for ekstra opredninger, så der kan være plads til 6 overnattende voksne. Soveværelserne vil være indrettet til voksne, men der er indtænkt løsninger for både store og små, så hele familien kan føle sig hjemme.

 

Boligen vil have en god planløsning og dens materialer vil være indbydende og enkle samtidig med, at den bærer præg af det mallorcinske.

 

Da en stor del af livet på Mallorca tilbringes udendørs, vil boligen naturligvis have et privat udeareal i form af en lækker terrasse eller altan, hvor der er plads til at nyde solen og et lækkert måltid.

 

Herudover vil der være et fælles grønt område, samt privat eller fælles pool, så man kan køle sig ned på en hed sommerdag. Vi lægger vægt på at finde en bolig, hvor udearealerne løbende bliver vedligeholdt og rengjort, så fællesarealerne er smukke og indbydende året rundt. Her vil endvidere være mulighed for parkering.

 

Bygningens byggestil vil enten være moderne funkis eller moderniseret mallorcinsk byggestil, så både charme og stil møder hinanden. Vi søger typisk efter en bolig, der har behov for en lettere renovering, der tillader dig at tage boligen hurtigt i brug, samtidig med at der skabes potentiale for en maksimering af boligens værdi.

Kontakt os for mere information om Mallorca 02.

eller ring til os på    +45 70 60 59 71
iStock-1248569228.jpg

TILMELD DIG VORES ONLINE INFOMØDE OG HØR NÆRMERE OMKRING HVORDAN DU KAN BLIVE MEDEJER AF MARBELLA O1

Det praktiske

Forløbet

HoliOwn samler 7 familier/personer, som vi stifter en ejerforening for. Ejerforeningen bliver stiftet på foreningens første og stiftende møde, hvor alle ejere mødes. Efter det stiftende møde indbetaler hver ejer sin andel på foreningens egen konto. 

 

Herefter finder, køber og renoverer vi boligen på den nævnte lokation. Boligen bliver nøje udvalgt efter de kriterier, der er opstillet af HoliOwn, og som er nævnt i den indgåede aftale. Hver ejer indvilliger således i, at HoliOwn kan indkøbe en feriebolig på deres vegne ud fra de fastlagte kriterier. 

 

Indgåelse af aftalen

Familierne melder sig til foreningen gennem HoliOwn, hvorefter en købsaftale, der beskriver medejerskabet og prisen, underskrives. 

Køb af boligen

Boligen købes først, når foreningen er stiftet. Ofte har vi spændende emner i kikkerten, men selve købet sker ikke før, at ejerforeningen er stiftet og alle ejere har lagt udbetalingen. I hver ejerforening oprettes en bestyrelse, der bl.a. skal sikre, at boligen som HoliOwn erhverver for foreningen, er i overensstemmelse med de i aftalen opstillede kriterier. 

Ejerskabet
HoliOwn har ingen ejerandel i boligen eller i foreningen. Foreningen er således helt selvstændig. Hver forening bliver reguleret ud fra nogle af os udarbejdede vedtægter, der beskriver Ejerforeningens formål, virke og hensigt. 

Sikkerhed

Hvert medlem af Ejerforeningen er forpligtet til at have indbetalt et beløb til Ejerforeningens konto svarende til 12 måneders fællesudgifter.  

Finansiering

For at holde prisen på dit indskud i ferieboligen så lav som mulig, sørger vi for at opnå finansiering af Ejerforeningens køb af boligen. Ejerforeningens erhvervelse af ferieboligen finansieres med et realkreditlån på ca. 60%.

Ibrugstagning

Når foreningen er fuldtegnet og stiftet, skal du forvente, at boligen kan tages i brug indenfor 3 måneder.

Månedlige fællesudgifter

De månedlige fællesudgifter dækker følgende: 
 

  • Afdrag på ejendomslån

  • Udgifter til administration

  • Forsikringer vedrørende ferieboligen, herunder ejendoms- og indboforsikring

  • Renovation, vedligeholdelse og henlæggelser til fornyelse

  • Fælles forbrug

  • Ejendomsskatter

  • Revisorbistand

Husorden

Hver bolig har en husorden, som ejerne er forpligtet til at overholde - nøjagtig som vi kender det hjemmefra. Det er fx ikke tilladt at medbringe husdyr eller ryge indendørs. 

Ansvar for skader

Såfremt der opstår skader, i forbindelse med brug af boligen, holdes Ejerforeningen skadesløs. Det er således den skadevoldte, der stilles til ansvar for skaden. Samtlige omkostninger til udbedring pga. forkert brug/uagtsomhed afregnes med ejeren og er således de øvrige ejere uvedkommende. Dette er ligeledes gældende i forbindelse med udlån og udlejning af boligen. 

 
pexels-shvets-production-7565594.jpg

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.