marbella feriebolig

Marbella

Marbella ligger i det sydlige Spanien, på Costa del Sol i Andalusien. Her finder du byer, der syder af lokal, autentisk charme.

Costa del Sol, eller Solkysten som den også kaldes, har lange, gyldne sandstrande og byder på ca. 3000 solskinstimer om året. Faktisk er Costa del Sol den af vores lokationer i Europa, der byder på mest solskin året rundt.

 

Det er ikke kun det fantastiske klima, der tiltrækker - området byder også på godt cykelterræn, masser af kulinariske oplevelser og velplejede golfbaner, hvor du kan spille året rundt. Tværs over det bjergbeklædte landskab kan du stifte bekendtskab med hyggelige landsbyer, besøge frugtplantager og lokale vinavlere.

 

Som medejer af en bolig i Marbella får du automatisk adgang til vores fordelsklub HoliOwn Club. Vi har indgået 51 samarbejdsaftaler i lokalområdet, som giver dig rabatter på blandt andet restaurantbesøg, ridning, yatchture, vinsmagning og golfklubber.

 

​Spanien har alt det man kan forvente af en soldestination, og de rimelige priser gør det oplagt at investere i en feriebolig på denne lokation. Download vores prospekt på vores nyeste forening i Marbella her.

DRØMMER DU OGSÅ OM EN BOLIG I MARBELLA?

Kom med til vores online informationsmøde og hør nærmere omkring hvordan du kan blive medejer af en feriebolig i det spanske

eller ring til os på +45 70 60 59 71

Lige nu har vi andele til salg i Marbella, Spanien

HVORFOR MARBELLA?

Fantastisk klima året rundt
Kilometervis af strande
Kulturhistoriske byer
Verdenskendte golfbaner
Naturoplevelser
Hyggelige, livlige gader
marbella feriebolig

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.