top of page
Marbella.jpeg

Til salg i Marbella

Investering pr. andel:

883.221 kr.

Fællesudgifter:

1.792 kr. /måned 

FORENINGEN MARBELLA 02

Vi har åbent for tilgang til foreningen Marbella Premium 02. Her får du mulighed for at købe dig ind i en luksuriøs feriebolig i Marbella-området. Foreningen bliver stiftet, når vi har fundet 7 gode familier, som hver især får adgang til gennemsnitligt 7 uger årligt i boligen. Når foreningen er etableret går vi målrettet efter at sikre og afslutte købet af den rette bolig.

Her på siden kan du læse mere om boligen, området og om det praktiske forløb. 

BOLIGEN

Boligen, som vi køber på vegne af foreningen, er det vi kalder for en Premium-bolig. Her er tale om en rummelig bolig med plads til større familier og/eller overnattende gæster.

 

I en Premium-bolig er der altid minimum 3 soveværelser og 2 badeværelser. Her er også mulighed for ekstra opredninger, så der kan være plads til 8 overnattende voksne. Soveværelserne vil være indrettet til voksne, men der er indtænkt løsninger for både store og små, så hele familien kan føle sig hjemme.

 

Boligen vil have en god planløsning og dens materialer vil være indbydende og enkle samtidig med, at den bærer præg af det spanske.

 

Hver ejer vil få et aflåst skab med plads til personlige ejendele.

 

271490560_230094545970852_7245430225171422486_n (1).jpg
Eksempel på boligstyling fra Busy Bees
iStock-130408168.jpg

Vi garanterer en bolig med havudsigt. Da en stor del af livet på solkysten tilbringes udendørs, vil boligen naturligvis også have et privat udeareal i form af en lækker terrasse eller altan, hvor der er plads til privat solbadning og hyggelige grillaftener.

 

Herudover vil der være et fælles grønt område, samt privat eller fælles pool, så man kan køle sig ned på en hed sommerdag. Vi lægger vægt på at finde en bolig, hvor udearealerne løbende bliver vedligeholdt og rengjort, så fællesarealerne er smukke og indbydende året rundt. Her vil endvidere være privat eller fælles parkering tilknyttet boligen.

 

Bygningens byggestil vil enten være moderne funkis eller moderniseret maurisk byggestil, så både charme og stil møder hinanden. Vi søger typisk efter en bolig, der har behov for en lettere renovering, der tillader dig at tage boligen hurtigt i brug, samtidig med at der skabes potentiale for en maksimering af boligens værdi.

Kontakt os for mere information eller hent vores prospekt og læs mere om Marbella 02.

OMRÅDET

Boligen kommer til at ligge i området nær Marbella tæt på strand, restauranter og indkøbMarbella ligger i den sydligste del af Spanien, og er bl.a. kendt for sit smukke, historiske centrum med små smalle gader og for sit dejlige klima. Det er også i Marbella, at du finder havnen Puerto Banus, med sin helt særlige, luksuriøse stemning. Store yatchs, eksklusiv shopping og lækre restauranter pryder havnen. Vi koncentrerer os om kyststrækningen fra Málaga til Estepona, med et fokus på strækningen mellem Sitio de Calahonda og San Pedro de Alcántara. 

Det er oplagt at have en bolig i Marbella, hvis man er til golf, cykling, shopping, by- og natteliv eller hvis man blot ønsker en dejlig, rolig solferie. I de nærliggende byer finder man historiske og kulturrige oplevelser, og der er rig mulighed for at få nye oplevelser ved hvert besøg. Man kan fx tage et smut forbi Malaga by, besøge Alhambre i Granada, opleve flamingo i Sevilla eller se store klippefremspring og kløfter i Ronda.

Klimaet indbyder til at holde ferie året rundt, og er perfekt for dem, der trænger til sol og varme i løbet af den mørke, danske vinter.

 

8 SOVEPLADSER

3 soveværelser + ekstra opredninger

2 BADEVÆRELSER

 Minimum antal badeværelser

HAVUDSIGT

Havudsigt

UDEAREAL

 Adgang til egen have, terrasse eller balkon

ADGANG TIL POOL

Boligen vil have adgang til  pool

feriebolig

TILMELD DIG VORES ONLINE INFOMØDE OG HØR NÆRMERE OMKRING HVORDAN DU KAN BLIVE MEDEJER AF MARBELLA O2

Det praktiske

Forløbet

HoliOwn samler 7 familier/personer, som vi stifter en ejerforening for. Familierne melder sig til foreningen gennem HoliOwn, hvorefter en købsaftale, der beskriver medejerskabet og prisen, underskrives. 

Ejerforeningen bliver stiftet på foreningens første og stiftende møde. Efter det stiftende møde indbetaler hver ejer sin andel på foreningens egen konto. 

 

Herefter finder, køber og renoverer vi boligen på den nævnte lokation. Boligen bliver nøje udvalgt efter de kriterier, der er opstillet af HoliOwn, og som er nævnt i den indgåede aftale. Hver ejer indvilliger således i, at HoliOwn kan indkøbe en feriebolig på deres vegne ud fra de fastlagte kriterier. 

 

Køb af boligen

Boligen købes først, når foreningen er stiftet. Ofte har vi spændende emner i kikkerten, men selve købet sker ikke før, at ejerforeningen er stiftet og alle ejere har lagt udbetalingen. I hver ejerforening oprettes en bestyrelse, der bl.a. skal sikre, at boligen som HoliOwn erhverver for foreningen, er i overensstemmelse med de i aftalen opstillede kriterier. 

Ejerskabet
HoliOwn har ingen ejerandel i boligen eller i foreningen. Foreningen er således helt selvstændig. Hver forening bliver reguleret ud fra nogle af os udarbejdede vedtægter, der beskriver Ejerforeningens formål, virke og hensigt. 

Sikkerhed

Hvert medlem af Ejerforeningen er forpligtet til at have indbetalt et beløb til Ejerforeningens konto svarende til 12 måneders fællesudgifter.  

Ibrugstagning

Når foreningen er fuldtegnet og stiftet, og boligen er indkøbt og overtaget, skal du forvente, at den kan tages i brug indenfor 3 måneder.

Månedlige fællesudgifter

De månedlige fællesudgifter dækker følgende: 

  • Udgifter til administration

  • Forsikringer vedrørende ferieboligen, herunder ejendoms- og indboforsikring

  • Renovation, vedligeholdelse og henlæggelser til fornyelse

  • Fælles forbrug

  • Ejendomsskatter

  • Revisorbistand

  • Udgifter til bygningens eventuelle fællesudgifter, skatter mm.

Husorden

Hver bolig har en husorden, som ejerne er forpligtet til at overholde - nøjagtig som vi kender det hjemmefra. Det er fx ikke tilladt at medbringe husdyr eller ryge indendørs. 

Ansvar for skader

Såfremt der opstår skader, i forbindelse med brug af boligen, holdes Ejerforeningen skadesløs. Det er således den skadevoldte, der stilles til ansvar for skaden. Samtlige omkostninger til udbedring pga. forkert brug/uagtsomhed afregnes med ejeren og er således de øvrige ejere uvedkommende. Dette er ligeledes gældende i forbindelse med udlån og udlejning af boligen. 

Det praktiske
pexels-shvets-production-7565594.jpg

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.

bottom of page