pexels-pavel-danilyuk-7406198 (1).jpg

Om HoliOwn

Vi stræber efter at yde den bedste service, og skabe de mest optimale løsninger for vores eksisterende og kommende HoliOwners. Vi har en stor erfaring inden for, og passion for, ejendomsbranchen, som giver os det drive, der skal til for at få hjulene til at køre rundt. 

ET ERFARENT TEAM

IMG_1622_edited.jpg

Benjamin Serup

Adm. direktør & Stifter

Benjamin er uddannet civiløkonom, og besidder en solid erfaring indenfor ejendomsbranchen, herunder køb, salg og udvikling af ejendomme. Han har tidligere arbejdet som erhvervsejendomsmægler og har siden 2015 udviklet ejendomme i Danmark. 

Benjamin er den fødte iværksætter og står bag firmaets store netværk af internationale samarbejdspartnere. Han er, udover at være administrerende direktør, frontløber i forbindelse med etablering af finansieringsgrundlaget og for myndighedsbehandling .

Benjamin er den fødte iværksætter, og brænder for at skabe merværdi i ejendomsbranchen.

IMG_1577_edited_edited.jpg

Amelliya Rosenberg

Udviklingschef & Stifter

Amelliya er uddannet indenfor marketing og kommunikation, og har beskæftiget sig med ejendomsudvikling siden 2015. Hendes erfaring med boligkøb, indretning og salg gør hende i stand til at omdanne trætte boliger til luksuriøse oaser. 

Amelliya står for boligsearch, indkøb, design og materialevalg, når der skal købes og renoveres boliger for nye foreninger. Herudover står Amelliya bag firmaets kommunikation og markedsføring. 

Benjamin er den fødte iværksætter, og brænder for at skabe merværdi i ejendomsbranchen.

Benjamin og Amelliya har gennem de sidste 6 år arbejdet sammen om at udvikle boliger i København, Storkøbenhavn og Nordsjælland. De har sammen opnået et solidt erfaringsgrundlag i forbindelse med konvertering og ombygning af ældre ejendomme, samt med at oprette nye ejerforeninger og udarbejde nye lokalplansforslag. 

Gennem flere år har de sammen haft et ønske om at anskaffe sig en feriebolig i udlandet, men deres store rejselyst og appetit på nye eventyr har afholdt dem fra at binde høj likviditet op i en feriebolig. Ganske enkelt havde de ikke lyst at binde sig for meget op på en - eller flere ejendomme -  og risikere at undvære spontane rejser til andre destinationer. 
HoliOwn blev således skabt ud fra et ønske om at gøre ferieboliger mere tilgængelige, med en lav binding af likviditet. 

pexels-siegfried-poepperl-7599945.jpg

KONTAKT OS

Kontakt os og hør mere om hvordan vi kan gøre en feriebolig tilgængelig for dig.