Hør mere om vores koncept på vores online informationsmøde

Tilmeld dig nu og få svar på alle dine spørgsmål. 

  • Amelliya Rosenberg

OPBEVAR PRIVATE EJENDELE I DIN FERIEBOLIG

Som noget helt særligt ved vores koncept får hver ejer tildelt et privat, aflåst skab, så det er muligt at holde private ejendele i din feriebolig.


Som HoliOwner skal det være nemt at rejse ned til sin feriebolig. Samtidig skal man som ejer kunne mærke, at man rent faktisk kommer hjem. Derfor tilbyder vi som noget helt særligt ved vores koncept, at hver ejer får mulighed for at efterlade nogle ejendele i et privat, aflåst skab. På den måde skal der pakkes mindre ting til turen, og man vil som ejer få en oplevelse af at komme hjem til sin feriebolig, som man ikke får, når man eksempelvis blot lejer en feriebolig.


"Begrebet hjem betyder, ligesom bolig, menneskets bosted, opholdssted og samlingssted for familie samt opbevaringssted for personlige ejendele...Hjemmet er det sted, man trækker sig tilbage til for at søge hvile, ro, hygge osv. i fritiden, og hvor man modtager familie og venner som gæster." - definition af hjem fra den store danske.

Vores koncept er bygget om en mission om netop at skabe et "home away from home", hvorfor det ligger naturligt, at man som ejer skal kunne holde private ejendele i sin feriebolig. Privat opbevaringsplads er med til at danne rammerne, der skal ligge til grundlag for endnu flere skønne familiestunder.Hvilke ejendele kan jeg efterlade?

Skabene vil typisk være placeret i boligen, på terrassen eller i et tørt opbevaringsrum tilknyttet til boligen. Du kan derfor efterlade alt fra tandbørster, tøj, sko, solcreme, vin, vand, bøger, solbriller, badetøj, golfkøller, badedyr eller lign. Det giver noget ekstra fleksibilitet, som ikke fås i lignende koncepter på markedet.Kan jeg lade mine ejendele stå fremme i boligen efter jeg er rejst?

Inden du rejser fra boligen, skal du sørge for at flytte dine private ejendele tilbage i dit skab. Det er med til at sikre, at dine ting ikke forsvinder eller bliver benyttet af andre. Samtidig betyder det, at næste ejer ligeledes kan få oplevelsen af at komme hjem til sin egen feriebolig, hvor de kan få plads til at pakke deres ejendele ud.


Hvor kan jeg høre mere?

Lyder det tiltalende med et luksuriøst "second home" i sydens sol? Vi giver gerne en kort præsentation, så du og din familie kan høre mere om vores koncept, og om hvordan vi kan hjælpe jer til at få opfyldt jeres drøm om en feriebolig i udlandet. Kontakt os nu for mere information.Seneste blogindlæg

Se alle