delebolig

Sydspanien

SYDSPANIEN

Andalusiens byer syder af lokal, autentisk charme. Costa del Sol, eller Solkysten som den også kaldes, har lange, gyldne sandstrande og byder på ca. 3000 solskinstimer om året. Faktisk er Costa del Sol den af vores lokationer i Europa, der byder på mest solskin året rundt.

 

Det er ikke kun det fantastiske klima, der tiltrækker - området byder også på godt cykelterræn, masser af kulinariske oplevelser og velplejede golfbaner, hvor du kan spille året rundt. Tværs over det bjergbeklædte landskab kan du stifte bekendtskab med hyggelige landsbyer, besøge frugtplantager og lokale vinavlere.

 

Som medejer af en bolig i Sydspanien får du automatisk adgang til vores fordelsklub HoliOwn Club. Vi har indgået 51 samarbejdsaftaler i lokalområdet, som giver dig rabatter på blandt andet restaurantbesøg, ridning, yatchture, vinsmagning og golfklubber.

 

​Sydspanien har alt det man kan forvente af en soldestination, og de rimelige priser gør det oplagt at investere i en feriebolig på denne lokation. Se hvilke boliger vi har til salg i Sydspanien lige nu.

DRØMMER DU OGSÅ OM EN BOLIG I SYDSPANIEN?

Kom med til vores online informationsmøde og hør nærmere omkring hvordan du kan blive medejer af en feriebolig i det sydspanske

eller ring til os på +45 70 60 59 71

Lige nu har vi andele til salg i Marbella, Sydspanien

HVORFOR SYDSPANIEN?

Fantastisk klima året rundt
Kilometervis af strande
Kulturhistoriske byer
Verdenskendte golfbaner
Naturoplevelser
Hyggeligt, livlige gader
iStock-515484776.jpg

SEND DINE ØNSKER TIL OS

Skriv gerne til os, hvis du har ønsker om at få opstartet en ny ejerforening på en specifik lokation.
 

Vi glæder os til at hjælpe dig.