1508773376-huge.jpg

FERIEBOLIGER TIL SALG

Luksuriøse ferieboliger på unikke beliggenheder 

Se hvilke foreninger vi har åbne for tilgang til netop nu.

SE VORES UDVALG HER

Åbne foreninger

Du kan frit vælge hvilke ferieboliger du vil købe dig ind i og sammensætte en boligpakke, så du har flere feriedestinationer at vælge imellem.
 

Marbella_edited_edited.jpg

MARBELLA 02 - Premium

SPANIEN

Pris pr. andel   
Mdl. fællesudgift:         

  

kr.   883.221,-
kr.        1.792,-

3 SOVEVÆRELSER
2 BADEVÆRELSER

LOKATIONER I EUROPA

iStock-950855890.jpg

SPANIEN - MARBELLA

Spanien byder på sol og varmt klima, godt cykelterræn, masser af kulinariske oplevelser og velplejede golfbaner.

iStock-606237128.jpg

FRANKRIG - SYDFRANKRIG

Vi vil løbende åbne foreninger på denne destination. Skriv dig op allerede nu, og så vil vi kontakte dig så snart vi har åbent for tilgang.

pexels-christopher-becke-2774415.jpg

Vi vil løbende åbne foreninger på denne destination. Skriv dig op allerede nu, og så vil vi kontakte dig så snart vi har åbent for tilgang.

SCHWEIZ - 4 VALLEYS

pexels-siegfried-poepperl-7599945.jpg

ITALIEN - TOSCANA

Vi vil løbende åbne foreninger på denne destination. Skriv dig op allerede nu, og så vil vi kontakte dig så snart vi har åbent for tilgang.

 

GENNEMTÆNKTE BELIGGENHEDER

Vi har særlig udvalgt hver by, region og land baseret på faktorer som udviklings- og investeringspotentiale, samt sikret rammer, der danner grobund for den gode ferieoplevelse. Vi samarbejder med lokale rådgivere og mæglere og danner derudfra vores indgående kendskab til områderne, så vi kan tilbyde de bedste beliggenheder. 

 

Når du køber dig ind i en HoliOwn feriebolig, kan du forvente ferieoplevelser, der byder på interessante kulturer, smuk natur, masser af sol, dejlige strande, lækkert skiterræn, et bredt udvalg af indkøbsmuligheder og sportsfaciliteter, samt kulinarisk oplevelser.

Vi fastlægger på forhånd lokationerne, som alle er nøje udvalgt efter populære feriedestinationer og efter vores indgående kendskab til områderne. Samtidig har vi haft for øje, at vælge beliggenheder ud fra kriterier, der både sikrer en god ferieoplevelse og giver mulighed for at gøre en god investering. 

Herudover har vi indtænkt praktik således, at der sjældent er mere end en times kørsel fra lufthavn til bolig. Som HoliOwner kan man således forvente at nyde godt af sin bolig året rundt, da rejseafstanden også giver rum til at komme på forlængede weekendture. 

iStock-1248569228 (1).jpg

Hør mere på vores informationsmøde

Er du nysgerrig efter at høre mere omkring vores koncept og hvordan du selv kan blive HoliOwner, så kan du deltage i vores online informationsmøde.

 

Her vil vi gennemgå delebolig-konceptet, bookingsystemet, boligtyperne, samt de ferieboliger, som vi har andele til salg i netop nu. Du vil også have mulighed for at stille de spørgsmål, du måtte have til boligkøb i udlandet.